Aşkı da eleştirisi de gündem: Can Yaman’dan tepki dolu paylaşım

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İtalya'da yaşamını sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman, DJ sevgilisi Sara Bluma ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yerini korurken, bu kez sosyal medyada kendisine yöneltilen ağır hakaretlere tepki gösterdi. Yaman, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gelen yorumları tek tek ifşa etti. ELEŞTİRİLERE SERT YANIT "Erkenci Kuş" ve "İnadına Aşk" gibi dizilerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Can Yaman, kariyerini yurt dışında sürdürmeye başladıktan sonra özel hayatıyla daha çok mercek altına alındı. Son olarak DJ Sara Bluma ile ilişkisini sosyal medyada duyuran oyuncu, bu birlikteliğin ardından eleştirilerin hedefi haline geldi. Yaman, kendisine gelen sert ve kırıcı yorumları İngilizce olarak alıntılayarak, ironik bir üslupla paylaştı. Mesajında şu ifadeler yer aldı: “Yaşlıyım, çirkinim, uyuşturulmuşum, alkoliğim, sağlığım puro ile bozuldu. Ben örnek alınacak biri değilim. Değiştim, artık eskisi gibi profesyonel değilim. Yanlış kadına aşığım. Her şey reklam için. Davranışlarım korkunç. Artık inandırıcı değilim. Kimse beni sevmiyor. Etrafımdaki insanlar sadece beni kullanıyor... Nefret edenleri yorumlara bekliyorum, devam edin.” YORUM YAĞDI Can Yaman’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçilerinden kimisi destek verirken, kimisi de ünlü oyuncunun bu tür tepkileri dikkate almaması gerektiğini savundu. Oyuncunun paylaşımı, yıldızların özel hayatlarını sosyal medyada paylaşmasının ne kadar riskli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. GERÇEK GÜNDEM

Geri