AÖL 3. dönem sonuçları için geri sayım başladı: İşte sonuç tarihi!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
2025 yılı Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavları 19–20 Temmuz tarihlerinde uygulandı. Binlerce öğrencinin katılım sağladığı sınavın ardından gözler sonuç tarihine çevrildi. SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, AÖL 3. dönem sınav sonuçları 14 Ağustos 2025 Perşembe günü ilan edilecek. Sonuçlar, Bakanlığın resmî internet sitesi üzerinden erişime açılacak. AÖL SONUÇLARI NASIL SORGULANIR? Öğrenciler, sınav sonuçlarını öğrenmek için Açık Öğretim Bilgi Yönetim Sistemi (AÖBİS) üzerinden sisteme giriş yapacak. Giriş işlemleri T.C. kimlik numarası veya öğrenci numarası ile yapılacak. Sisteme girişte ayrıca şifre bilgisi de gerekli olacak. Öğrenciler buradan puan bilgilerini ve geçme durumlarını görüntüleyebilecek. YENİ DÖNEM SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin 2025-2026 eğitim öğretim yılına ait ilk sınavları için tarihler netleşti. Yeni dönemin ilk sınavı olan 1. dönem sınavı, 20-21 Aralık 2025 tarihlerinde, üç oturum halinde düzenlenecek. Ayrıca bu döneme ait e-Sınav uygulaması Aralık ayında gerçekleştirilecek. NTV

Geri