A
Admin
Yönetici
Yönetici
Açıköğretim Lisesi (AÖL) öğrencileri için 2024-2025 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınavları yaklaşırken, sınav giriş belgelerinin ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Sınav yerleri ve oturum bilgileri, öğrencilerin sınava düzenli ve sorunsuz katılabilmesi için büyük önem taşıyor. Bu nedenle adaylar, sınav giriş belgelerini sorgulamak ve sınav yerlerini öğrenmek için gerekli tarihleri ve işlemleri araştırıyor. İşte AÖL 3. dönem sınav giriş belgesi ile ilgili tüm detaylar... AÖL 3. Dönem Sınav Giriş Belgesi ve Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanacak? Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2024-2025 eğitim öğretim yılı 3. dönem yüz yüze sınavları, 19-20 Temmuz 2025 tarihlerinde yapılacak. Sınava kısa bir süre kala, öğrenciler sınav giriş belgelerinin açıklanma tarihini merak ediyor. AÖL sınav giriş belgesi olmadan sınava girilemeyeceği için bu belge oldukça büyük önem taşıyor. Peki, AÖL sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak ve sınav yerleri nasıl öğrenilecek? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan resmi duyuruya göre, AÖL 3. dönem sınav giriş belgeleri 14 Temmuz 2025 tarihinde erişime açılacak. Fotoğraflı belgeye ulaşmak isteyen adaylar, T.C. kimlik numarası ve sistem şifresi ile e-Devlet ya da AÖL resmi web sitesi üzerinden giriş yaparak sınav yerlerini görebilecek. AÖL sınavları üç oturumda gerçekleştirilecek: 1.Oturum: 19 Temmuz 2025, Cumartesi, saat 10.00 2.Oturum: 19 Temmuz 2025, Cumartesi, saat 14.00 3.Oturum: 20 Temmuz 2025, Pazar, saat 10.00 Sınav giriş belgesinde yer alan bilgiler arasında sınavın yapılacağı okul, sınav salonu, oturum tarih ve saati bulunur. Gözetmenler sınav giriş belgesini kontrol ederek öğrencilerin sınava girişine izin verir. Bu nedenle belge olmadan sınava girmek mümkün değildir. (NTV)