A
Admin
Yönetici
Yönetici
Anadolu Üniversitesi’nin 2025 yılı yaz okulu takvimi geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Takvimle birlikte, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav sürecine dair detaylar da netlik kazandı. Buna göre, AÖF 2025 Yaz Okulu Sınavı, 16 Ağustos 2025 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK? Henüz sınav giriş belgeleri açıklanmadı. Belgelerin, sınav tarihinden yaklaşık 7 gün önce öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor. Sınav yerleri belirlendikten sonra, adaylar belgelerine aosogrenci.anadolu.edu.tr internet adresi üzerinden ulaşabilecekler. AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR? Sınav giriş belgesi almak için aşağıdaki adımlar izlenebilir: e-Devlet Kapısı üzerinden “Anadolu Üniversitesi AÖF Öğrencileri Sınav Giriş Belgesi” hizmetine gidin. T.C. kimlik numaranız ve e-Devlet şifrenizle sisteme giriş yapın. Açılan sayfada sınav giriş belgenizi görüntüleyebilir ve yazdırabilirsiniz. KİMLER YAZ OKULUNA KATILABİLİR? Yaz okuluna; güz ve bahar dönemlerinde kayıt yenileten ya da yeniletmeyen tüm öğrenciler başvurabilir. Öğrenciler, yarıyıl fark etmeksizin, daha önce hiç almadıkları alt veya üst yarıyıldaki dersleri yaz okulunda alabilirler. Yaz okulu, Açıköğretim Sistemi ile eğitim veren tüm fakültelerin öğrencilerine açıktır. NTV