A
Admin
Yönetici
Yönetici
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından 2025 yılı yaz okulu takvimi duyuruldu. Takvim kapsamında yaz okulu sınavlarının yapılacağı tarih ile sınav belgelerine ilişkin süreç de netleşmeye başladı. AÖF YAZ OKULU SINAVI 16 AĞUSTOS’TA 2025 AÖF Yaz Okulu sınavı, 16 Ağustos 2025 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sınav, Açıköğretim Sistemi ile eğitim veren tüm fakültelerin öğrencilerini kapsayacak. SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Sınav giriş belgeleri henüz erişime açılmadı. Anadolu Üniversitesi kaynaklarına göre, sınav tarihinden yaklaşık 7 gün önce sınav yerlerinin ilan edilmesi bekleniyor. Öğrenciler, sınav giriş belgelerine adresinden erişebilecek. SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR? AÖF sınav giriş belgesi edinmek isteyen öğrenciler, şu adımları takip edebilir: e-Devlet Kapısı’na giriş yapılır. “Anadolu Üniversitesi AÖF Öğrencileri Sınav Giriş Belgesi” hizmeti seçilir. T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresiyle belge görüntülenip yazdırılabilir. YAZ OKULUNA KİMLER KATILABİLİR? Güz ve bahar dönemlerinde kayıt yenilemiş ya da yenilememiş olan öğrenciler fark etmeksizin, Açıköğretim Sistemi'ne göre eğitim gören tüm öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptırabilir. Öğrenciler, daha önce almadıkları dersleri yaz okulunda üst veya alt dönem fark etmeksizin seçebilirler. Yaz okulunda ders seçimi esnek şekilde planlanmıştır. NTV