Altınordu’da 13 yıl sonra veda: Başkan “Emaneti geri veriyorum” dedi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir'in köklü kulüplerinden Altınordu'da 2012 yılından bu yana futbolun yönetimini üstlenen Seyit Mehmet Özkan, görevini bırakma kararı aldı. Özkan, 13 yılın ardından profesyonel futbol şubesini camiaya devredeceğini açıkladı. ŞUBE YENİDEN ALTINORDU SPOR KULÜBÜ’NE GEÇİYOR Kulübün resmi internet sitesinde “Son yazı” başlıklı açıklamayı yayımlayan Başkan Özkan, 30 Haziran 2012 tarihinde Halim ve Sinan Bezircilioğlu kardeşlerle yapılan anlaşmayı hatırlatarak, "2012 yılının 30 Haziran'ında Halim ve Sinan Bezircilioğlu kardeşler Altınordu armasını bana emanet etmeye hazır olduklarını söylediler. El sıkıştık, emaneti kabul ettik. Tam 13 yıl Altınordu armasına değer katarak, emanetimize çok özen göstererek bugünlere taşıdık. Şimdi sıra geldi emaneti sahibine iade etmeye" ifadelerini kullandı. “ARTIK ENERJİ KALMADI, TAHAMMÜL YİTİYOR” Görevi bırakma kararının gerekçelerini de açıklayan Özkan, şu sözlerle devam etti: "Yaş 70, enerji azaldı, dikkat dağıldı, yaşam zorlaştı, tahammül kalmadı. Beceremedim. A takımı güvenilir bir Türk iş adamına teslim edemedim. A takıma Rasmus Ankersen gibi yabancı bir ortak bulamadım. A takımı Süper Lig'imizin başat kulüplerinden biriyle genç oyuncu pişirme odaklı olarak birlikte yönetmek için kimseyi ikna edemedim” dedi. A TAKIM İÇİN TÜRK VE YABANCI YATIRIMCI ARAYIŞI Seyit Mehmet Özkan, A takımı devretme hedefi doğrultusunda uzun süredir farklı girişimlerde bulunduğunu belirtti. Bu süreçte Türkiye’de güvenilir bir iş insanı aradığını ve ABD’li bir yatırımcıyla da görüştüğünü dile getirdi. FUTBOL YÖNETİCİLİĞİNE VEDA Futbol yöneticiliğine 1989 yazında başladığını hatırlatan Özkan, “Şimdi bu virüsü kalbimizden, aklımızdan ve ruhumuzdan tamamen atma zamanı" sözleriyle aktif yöneticilik kariyerine nokta koyduğunu duyurdu. SON MESAJ: “HER ŞEY DAHA GÜZEL OLSUN” Seyit Mehmet Özkan, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı: “Dilerim Altınordu arması için, bu toprakların çocukları için her şey daha güzel olur” diye konuştu.

Geri