Altınordu yarı finalde: Hedef 1. Lig

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 2. Lig Play-Off 2. Tur rövanş karşılaşmasında deplasmanda Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalan Altınordu, ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetin avantajıyla adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Kırmızı-lacivertliler, çeyrek final etabında Batman Petrolspor ile karşı karşıya gelecek. ADANA 01 FK VE KASTAMONUSPOR ENGELİNİ GEÇTİ Play-Off 1. Tur'da Adana 01 FK’yı penaltı atışlarıyla eleyen Altınordu, 2. Tur’da ise Kastamonuspor'u toplamda 1-0’lık skorla saf dışı bıraktı. Rakip sahada alınan golsüz beraberlik, İzmir temsilcisine tur için yeterli oldu. YARI FİNAL EŞLEŞMESİ BELLİ OLDU Altınordu, Play-Off 3. Tur'da Batman Petrolspor ile karşılaşacak. İlk maç 22 Mayıs Perşembe günü İzmir’de oynanacak. Rövanş ise 26 Mayıs Pazartesi günü Batman’da yapılacak. Turun galibi 1. Lig'e yükselme finaline kalacak. Finalde ise Altınordu’nun muhtemel rakibi Vanspor - Elazığspor eşleşmesinin kazananı olacak. TEKNİK DİREKTÖR NAMET ATEŞ: “ADIM ADIM HEDEFE YÜRÜYORUZ” Başarılı performans sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Namet Ateş, "Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Adım adım hedefimize ilerliyoruz. Önce Adana 01 FK, ardından Kastamonuspor… Şimdi önümüzde Batman Petrolspor var. Tüm hazırlığımızı bu eşleşmeye odakladık" dedi.

Geri