Altay’da yaprak dökümü! Genç kanat oyuncusu ile yollar ayrıldı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 3. Lig 4. Grup temsilcisi Altay’da sol kanat oyuncusu Mehmet Gündüz, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle takımdan ayrıldı. Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle istikrarsız bir dönem geçiren 22 yaşındaki futbolcu, yeni sezon öncesi sözleşmesindeki opsiyonun kullanılmasıyla takımda kalmıştı. Bu süreçte kulübe ihtarname gönderen Mehmet Gündüz, 30 günlük yasal süre içinde ödeme alamadı. Başkan Yüksel Gürüz’ün yönetimi 1 Ağustos’ta Sinan Kanlı’ya devrettiği dönemde serbest kalma hakkı kazanan genç oyuncu, beş gün daha takımla antrenmanlara çıktıktan sonra ayrılık kararı aldı. ALTAY CAMİASI MEHMET MÜTEVELLİOĞLU’NU KAYBETTİ Altay’ın eski yöneticisi Mehmet Mütevellioğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Siyah-beyazlı camianın sevilen isimlerinden olan Mütevellioğlu’nun vefatı büyük üzüntü yarattı. Altay Başkanı Yüksel Gürüz, “Altay’ımıza birçok dönem yöneticilik yapmış, aileden Altaylı sevgili dostum Mehmet Mütevellioğlu’nun kaybını derin bir üzüntü ile öğrendim. Tüm camiamız ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Nurlarda yat dostum” dedi. Mütevellioğlu’nun cenaze bilgileri daha sonra açıklanacak. 2021 yılında oğlu Ali’yi kalp krizi nedeniyle kaybetmişti.

Geri