A
Admin
Yönetici
Yönetici
İzmir temsilcisi Altay'da yaşanan yönetim sorunları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Temmuz ayında başlayan imza kampanyasının ardından 200’ün üzerinde kulüp üyesinin talebiyle olağanüstü genel kurul kararı alındı. Bu gelişme üzerine Başkan Yüksel Gürüz, görevini fiilen bıraktı. SOSYAL MEDYA GERGİNLİĞİ Görevi devralan Sinan Kanlı’ya yönelik eleştirilerini sosyal medya hesabından paylaşan eski başkan Gürüz, kulübün mali durumu ve borçlanma politikası üzerine sert ifadeler kullandı. Gürüz, "Altay tek kuruş ödeme yapılmadığı için yüksek vaatlerle borçlandırılıyor. Paranız yoksa niye göreve geldiniz? Borcu artırarak şov yapmak Altay'a bir bıçak daha saplamaktır. Altay'ın geleceği için biz bunu yapmadık. Altay'ı borca sokanlar hesap verecek, söz veriyorum" ifadelerini kullandı. FUTBOLCULARDAN GERİ DÖNÜŞLER Yönetimi devralan Sinan Kanlı, kulüpten ayrılan futbolcular Emre Tangeldi ve Ali Kızılkuyu’yu hafta içinde yeniden takıma kazandırdı. Ancak bu hamleye karşın kulüp içindeki finansal sorunlar devam ediyor. ÖDEMELER ÜZERİNE TARTIŞMA Eski başkan Yüksel Gürüz, FIFA dosyalarıyla ilgili herhangi bir ödeme yapılmadığını ve futbolculara ödenemeyecek rakamların teklif edilerek borcun artırıldığını belirtti. Gürüz, "Kulübü taahhüt altına alacak bol sıfırlı vaat sözleşmelerine göz yummayacağım. Kimseye Altay'ın yetim hakkını yedirtmem. Lafla peynir gemisinin yürümeyeceğini herkes gördü. Genel kurula kadar hiç bir belgeye imza atmayacağımı kamuoyuna duyuruyorum" dedi. ALTAY'DA BEKLEYİŞ SÜRÜYOR 16 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde kulüpteki gerilim ve belirsizlik devam ediyor. Yönetim kademesinde yaşanan bu kriz, camianın geleceğine dair soru işaretlerini artırıyor.