A
Admin
Yönetici
Yönetici
Altay’da olağanüstü genel kurul çağrısıyla başlatılan imza kampanyasına öncülük eden Sinan Kanlı, sosyal medya üzerinden kulüp başkanı Yüksel Gürüz’e yönelik eleştirilerde bulundu. İmza sayısının 206’ya ulaştığını ve sadece 3,5 günde toplandığını belirten Kanlı, “Genç oyuncuların yetiştiricilik bedellerinin neden ödenmediğini, stadyumun tahsisiyle ilgili sorunu yönetiminize önceki dönem başkanı Süleyman Özkaral'a sormadınız mı? İnsanların aklıyla dalga geçiyorsunuz. Bu nasıl bir tiyatro" ifadelerini kullandı. Kanlı, imzaların yönetimin istifasını istemek amacıyla toplandığını belirtti. “GENEL KURUL KARARINI ACİLEN ALIN” Sinan Kanlı, Başkan Yüksel Gürüz’ü ciddiyet takınmaya çağırarak, “Bulunduğunuz makam dedikodu makamı değil, ciddiyetinizi takının” dedi. Ayhan Dündar’ın itibarsızlaştırılmak istendiğini savunan Kanlı, Enes Öğrüce’nin satış sürecinde yaşanan güven krizine de değindi. 1 Ocak 2026’ya kadar süre tanıdığını ancak bu süreçte somut bir adım atılmadığını söyleyen Kanlı, şirket devriyle ilgili de iddialarda bulunarak, “500 milyon TL nakit sermaye koyduğunuz, belgeyi paylaşın. Aynı şekilde 500 milyon TL sermayeyi de ben koyuyorum. Şirketi almıyorum, şirketin yüzde 50'sini sizden istiyorum” dedi. Genel kurul kararının yasal olarak alınması gerektiğini ifade eden Kanlı, bu konuda beklemeye tahammül kalmadığını söyledi. ESKİ OYUNCU COCALIC’TEN PUAN SİLME CEZASI GELDİ Altay’a eski oyuncularından Edin Cocalic’e olan borçları nedeniyle 6 puan silme cezası geldiği açıklandı. Yatırımcı Vahdettin Heyal, sosyal medya üzerinden, “Geçmiş olsun. Edin Cocalic, -6” mesajını paylaşarak cezayı duyurdu. Kulübün, oyuncunun temsilcileriyle iletişime geçerek ödeme süresi talep etmeyi planladığı öğrenildi. Cocalic’e 281 bin Euro ve 30 bin İsviçre Frangı borç olduğu bildirildi. Öte yandan Altay Teknik Direktörü Ramazan Kurşunlu, tamamlanan kamp sürecini değerlendirdi. Kurşunlu, “İlk etap yüksek disiplin ve kararlılıkla tamamlandı” diyerek, genç oyuncuların takıma entegrasyon sürecinden memnun olduğunu vurguladı. Afyon’da yapılacak yeni kamp döneminin 2 Ağustos’ta başlayacağı kaydedildi.