Altay’da başkanlığa yeni isim: Vahdettin Heyal adaylığını açıkladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 2. Lig Beyaz Grup’tan düşen Altay’da gözler 28 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü genel kurula çevrilmişken, iş insanı Vahdettin Heyal başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Heyal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla “değişim ve devrim” vurgusu yaptı. “15 VAHDETTİN HEYAL GÖREVE HAZIR” MESAJI Daha önce Altay’ın şirketleşme sürecine dahil olmak isteyen ancak üyelik şartları nedeniyle başkan adayı olamayan Vahdettin Heyal, bu kez adaylığını açıkladı. Heyal, “Baskı görmelerinden çekindiğimiz için isimlerini açıklamadığımız 5 arkadaşımızla göreve hazırız” diyerek, “Toplantılarda ve özel görüşmelerde değişimi isteyen birçok genel kurul üyesi, bu hareketi destekliyor. Ancak yönetime girmeye çekiniyorlar. 9 yürekli kişiye daha ihtiyacımız var. Listem herkese açık” ifadelerini kullandı. “ALTAY İÇİN SORUMLULUK ALMA ZAMANI GELDİ” Altay’ın zor bir dönemden geçtiğini belirten Heyal, kulübün geleceği için kapsamlı bir planla yola çıktığını dile getirdi. “Artık tribünde değil, yönetimde mücadele etme zamanı geldi. Sürdürülebilir bir mali yapı kurmak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı getirmek ve tüm branşları güçlendirmek için adayım” dedi. “ALTAY’I GELECEĞE TAŞIYACAK BİR YAPI KURACAĞIM” Günü kurtaracak vaatler yerine, kalıcı çözümler sunan bir yapı kurmak istediğini vurgulayan Heyal, “Altay’ı günübirlik politikaların değil, uzun vadeli planların kulübü yapacağım. Çünkü ben bu camianın içinden geldim. Altay’ı sevdim, Altay’la büyüdüm. Ve bugün Altay için hazırım” diyerek camiaya mesaj verdi.

Geri