A
Admin
Yönetici
Yönetici
Serebral palsi hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki minik Alper Çağ Tunçay için bir umut ışığı doğdu. Alper’in tedavi masraflarının karşılanabilmesi için valilik onaylı bir yardım kampanyası başlatıldı. Bu kampanya, onun daha sağlıklı bir geleceğe adım atabilmesi için gerekli tedavi ve rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. KAMPANYA İLE ALPER’E UMUT! Alper Çağ Tunçay’ın tedavi süreci, fiziksel zorlukları aşabilmesi ve daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için oldukça önemli. Bu süreçte, Alper’in tedavi masraflarını karşılamak adına başlatılan yardım kampanyası, gönüllülerin desteğiyle büyümeyi ve geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. KAMPANYAYA NASIL DESTEK OLABİLİRİM? Eğer siz de Alper’in tedavi sürecine katkı sağlamak istiyorsanız, oldukça basit bir şekilde bağışta bulunabilirsiniz. Kampanyaya katılmak isteyenler, Alper Çağ Tunçay adına açılan banka hesabına bağışlarını iletebiliyor. İşte banka bilgileri: IBAN: TR850001009010695218205001 Alıcı: Alper Çağ Tunçay SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DESTEK ÇAĞRISI Alper için başlatılan bu umut dolu kampanya, sosyal medya üzerinden daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor. Kampanyaya destek vermek isteyenler, Instagram’daki şu hesapları takip edebilirler: Instagram Kullanıcı Adı 1: @alpercag_serebralpalsi Instagram Kullanıcı Adı 2: @alpercag_serebralpalsi_yedek Kampanya gönüllüleri, paylaşımlarıyla daha fazla kişiye ulaşarak Alper’in tedavisinin hızlanmasına katkıda bulunmayı umuyor.