Ali Koç duyurdu: “Her yıl bu bedeli alacağız!”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe ile Chobani arasında yapılan stadyum isim hakkı ve Avrupa maçlarında forma göğüs sponsorluğu anlaşması kamuoyuna tanıtıldı. İstanbul’da düzenlenen gala gecesine, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Chobani Kurucusu ve CEO’su Hamdi Ulukaya, şirket yöneticileri ve iş dünyasından birçok isim katıldı. ALİ KOÇ: “BANKALAR BİRLİĞİ’NDEN ÇIKMAMIZA RAMAK KALDI” Ali Koç yaptığı açıklamada, “Bu anlaşmayı kırdırmayacağız. Her yıl bu bedeli alacağız. Bankalar Birliği’nden çıkmamıza da ramak kaldı” ifadelerini kullandı. Devlet desteği ve gayrimenkul projeleriyle bu sürecin hızlanacağını söyleyen Koç, Fenerbahçe’nin mali bağımsızlık yolunda önemli bir adım atacağını vurguladı. FENERBAHÇE'NİN MALİ YÜKÜ HAFİFLİYOR Başkan Koç, kulübün borcunun 340 milyon Euro seviyelerinden 69 milyon Euro’ya düştüğünü belirtti. Yayın gelirlerinin azaldığı, döviz kurlarının yükseldiği ve futbolcu vergilerinin arttığı bu dönemde kulübün gelirinin yüzde 50’sinin bankalara kaldığını hatırlattı. Sponsorluk anlaşmalarının bu zorlukları aşmak için hayati olduğunu belirten Koç, destek veren iş insanlarına teşekkür etti. HAMDİ ULUKAYA: “BÜYÜK ONUR VE GURUR DUYUYORUM” Gecede konuşan Hamdi Ulukaya ise Fenerbahçe ile kurulan iş birliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. “Bu süreci başarıyla yürüten Başkan Ali Koç’a teşekkür ederim. Bu anlaşma güvene dayalı bir bağın ürünüdür,” dedi. FANATİK

Geri