Ali Kınık’tan Fethiye TV’ye Özel Açıklama

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Ali Kınık, bu akşam Seydikemer Meydanı’nda gerçekleşecek konser öncesi Fethiye TV’ye özel açıklamalarda bulundu. MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konser öncesinde konuşan Kınık, bölge halkını konsere davet etti. Yeni müzik çalışmaları yaptığını söyleyen Kınık, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkaracaklarını kaydetti. Ayrıca günümüz gençliğinin dinlediği popüler müzik türlerine yönelik görüşlerini de paylaşan Ali Kınık, kalıcılık vurgusu yaptı. “Fethiye’de Daha Önce Çok Konser Verdik” Öncelikle geçmişte Fethiye’de verdiği konserlere değinen Ali Kınık, ilk defa Seydikemer ilçesinde konser vereceğini ifade etti. Kınık, “Bu akşam MHP Seydikemer İlçe Başkanlığımızın tertiplediği bir konserimiz olacak. Bütün Seydikemerlileri, arkadaşlarımızı, dostlarımızı bekliyoruz. Güzel bir program olmasını temenni ediyoruz. Fethiye’de daha önce çok konser verdik. Burada çok kıymetli dostlarımız var. Güzel bir anıdan ziyade çok programlar yaptık. Yeni çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde inşallah piyasaya çıkaracağız” şeklinde konuştu. “Yeni Tür Müziklerin Dönemsel Olduğunu Düşünüyorum” Günümüz gençliğinin dinlediği popüler müzik türlerine yönelik görüşlerini de paylaşan Ali Kınık, kalıcılık vurgusu yaparak, “Türk müziğinin belli başlı türleri vardır. Bir de dönemsel popüler olan müzikler vardır. Benim gördüğüm, küçümsemekten veya eleştirmekten ziyade, kalıcı olması zamana bağlı. Ben sadece yeni tür müziklerin dönemsel olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. “Karar Ve Takdir Dinleyicinin” Ali Kınık’ın, “Şarkılarınızın arasında sizin için yeri özel olan biri var mı?” sorusunu ise, “Tüm şarkılarımızı hissederek yazmaya çalıştık. En çok beğenilen şarkılarda karar ve takdir dinleyicinin” diye yanıt verdi. “Müziği Hissettiklerinde Siyasi Görüş Gözetmeksizin Herkes Dinliyor” Farklı siyasi görüşlerden dinleyicilerin şarkılarını sahiplenmesiyle ilgili olarak konuşan Kınık, “Bizim siyasi bir görüşümüz var. Türk milliyetçisi, ülkücü biriyim. Siyasi görüşü farklı olan kişilerin, farklı siyasi görüşlerden dinleyicileri olabiliyor. Bu milletin bir evladıyız ve bu insanlar da bizim insanlarımız. Aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları hissediyor olabiliriz. Kendilerine yakın olan müziği hissettiklerinde siyasi görüş gözetmeksizin herkes dinliyor” ifadelerini kullandı.

Geri