A
Admin
Yönetici
Yönetici
Hale Halime YILDIRIM / GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren son Başbakan ve Aksakallılar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, “Maalesef gücü elinde bulunduranlar tehlike kapılarını çalmadan asla insanların sorunlarına gerekli ilgiyi göstermiyorlar” diyerek Gazze ve Orta Doğu’da yaşananlara değindi. İZMİR’E ÖZEL TEŞEKKÜR “Türkiye, Sadece ülkemiz içindeki meselelerle ilgilenmiyor dünya barışı için büyük bir gayret gösteriyor. Bu gayretin arkasında dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan var” diyen Yıldırım, “Yeterince söz söylendi. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar aktif siyaset süresinde bunun 12 yılını İzmir’de geçirdim. 3 dönem bu şehir beni milletvekili, bakan, meclis başkanı yaptı. Her şeyi yaptınız Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı. “İZMİRLİLER BİR KEZ DAHA DÜŞÜNSÜN” Yıldırım, "Güzel İzmirlilerin bir kez daha düşünmelerini istiyorum. Şuradaki çöp dağlarına bakarak bu çağda şu şartlarda İzmir bu rezilliği hak ediyor mu? Bunu bir kez daha düşünmelerini istiyorum. İzmir’in bir tek kötü kokusu vardı o da Körfezdi. Şimdi beceriksiz yönetimler yüzünden çöp kokusu şehri sarmış durumda. İzmir bunu hak etmiyor” diye konuştu. “ERDOĞAN’IN KADROLARI HİZMET KADROLARIDIR” 30 Ekim İzmir depremini hatırlatan Yıldırım, “Bu depremde canlar kaybettik yaralananlar oldu. 99 depreminde Ankara’nın 2 gün sonra haberi olurken biz burada 2 yıl içinde yeniden yapıp hak sahiplerine teslim ettik. Hak sahiplerinin 2 yıl beklemesine gönlümüz razı olmadı hemen geçici beş bin konut yaptık ve mağdurları oralara yerleştirdik. Recep Tayyip Erdoğan’ın kadroları hizmet kadrolarıdır memleket sevdalısı kadrolardır. Bunun için 6 şubat depreminde de dünyanın hiçbir zaman karşılaşmayacağı altından kalkamayacağı büyük felaketi de bugün geride bıraktık. 500 bine yakın konut şu anda bitti ve hak sahiplerine teslim edildi” dedi. “İZMİR’E HER YIL 50 MİLYAR TL YATIRIM YAPTIK” İl Başkanı Bilal Saygılı’ya teşekkür eden Binalı Yıldırım, “Biz 23 yıllık iktidarımızda İzmir’e her yıl 50 milyar yatırım yapmışız. Muazzam bir şey. Bugün ulaşım, sağlık, kültür ve turizme kadar hangi eserler aklınıza gelirse gelsin AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan imzası var. Daha uzun yıllar hem İzmir’imize hem de güzel ülkemize hizmet etmeye bu kadrolar devam edecek. Kişiler gelir geçer ama hizmet kervanı hiçbir zafiyet göstermeden yürümeye devam eder. İşte AK Parti kuruluşundaki kadroların birçoğu aktif olmasa da eski ve yeni diye bir şey yoktur. AK Parti’de tecrübe geleceğin inşası için olmazsa olmazdır. Bugün bu tablo beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımız 21.yy Türkiye Yüzyılı olacak dedi biz onu bir kademe daha taşıyoruz 21.yy Türklerin yüzyılı olacak diyoruz” ifadelerini kullandı.