AK Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Ak hayatını kaybetti!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Denizli’de iş amacıyla seyahat eden AKP Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Ak, yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

KARŞIYA GEÇERKEN KAZA

Yolculuk sırasında aracını kenara çeken Ak, yolun karşısına geçmek istediği sırada plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilin çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri, Abdurrahman Ak’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazenin memleketine gönderileceği öğrenildi.

TEŞKİLATTAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AKP Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz, kıymetli abimiz, yol arkadaşımız Abdurrahman Ak’ın elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm teşkilatımıza sabır diliyorum” ifadelerine yer verdi.

(Gerçek Gündem)

Geri