Ak Parti il başkanı Saygılı'dan teşkilata net mesaj: “Biz bu milletin umuduyuz!”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
AK Parti AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nın organize ettiği Teşkilat Akademisi programı bu kez İzmir’de teşkilat üyeleriyle buluştu. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sevilay Tuncer, TBMM Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, önceki dönem Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ gibi isimler konuşmacı olarak katılırken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın sözleri programa damga vurdu. “BİZ MAKAM İÇİN DEĞİL, MİLLET İÇİN YÜRÜYORUZ” Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletin dertleriyle hemhâl olduğunu vurguladı. “AK Parti teşkilatları sadece seçim zamanı sahada olan bir yapı değildir. Biz mahallelerde, pazarlarda, sokaklarda halkın yanındayız. Bu akademi, yalnızca bir eğitim değil; bir dava, bir şuur, bir gönül hareketidir.” Saygılı, AK Parti teşkilatlarını “uykusuzluğu ibadet bilen kadrolar” olarak tanımlayarak, sadece siyasi değil, vicdani ve insani sorumluluk taşıdıklarını ifade etti. “HER SABAH MİLLET İÇİN NE YAPTIK DİYE UYANIYORUZ” Teşkilat mensuplarını “uç beyleri” olarak nitelendiren Saygılı, şu sözlerle devam etti: “Her sabah ‘bugün milletim için ne yaptım?’ diye uyanan bu yürekler, Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek olanlardır. Görev değil gönül taşıyoruz. Bu dava yanmadan yürümez, koşmadan umut olunmaz.” “BU AKADEMİ, AK PARTİ’NİN YARINA ATTIĞI İMZADIR” Teşkilat Akademisi’nin amacının yalnızca teknik bilgi değil, ahlaki ve kültürel bilinç kazandırmak olduğuna dikkat çeken Saygılı, “Her bir ders, gönüllere işlenen bir sadakat yeminidir. Bu akademi, Türkiye Yüzyılı’nı omuzlayacak kadroların yetiştiği bir merkezdir” dedi. “BU DAVADA EN BÜYÜK MAKAM, MİLLETİN DUASIDIR” Konuşmasında teşkilat emekçilerine de özel teşekkür eden Saygılı, afiş asmaktan sandık kurmaya kadar her görevde bulunan teşkilat mensuplarını “görünmeyen kahramanlar” olarak niteledi: “Bu dava; fedakârlıkla büyüyor, sadakatle yürüyor. Her biriniz alın terinizle bu hareketi büyütüyorsunuz. Makam beklemeyen, sadece sorumluluk taşıyan gönül insanlarısınız.” “BİRLİKTEYİZ, ÇÜNKÜ BU MİLLETİN UMUDUYUZ” AK Parti’nin siyaset anlayışının ayrıştırıcı değil birleştirici olduğunu vurgulayan Saygılı, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Farklı düşüncelerimiz olabilir ama kalplerimiz aynı heyecanla çarpıyor. Biz bu davayı kardeşlikle büyütüyoruz. Birlik oldukça güçlüyüz, beraber oldukça yenilmeziz. Bu milletin umudu olmaya devam edeceğiz.”

Geri