A
Admin
Yönetici
Yönetici
Buca AK Parti İlçe Teşkilatı’nda skandallar zinciri devam ediyor. İlçe Başkanı Cihangir Sağır’ın Atatürk’ü bilinçli şekilde yok sayan tutumu ve teşkilat içinde yarattığı küskünlükler, 28 Haziran’da düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na da yansıdı. Toplantıya 60.000 kayıtlı üyeden %1 nin dahi katılmaması sonucu Cihangir Sağır’ın siyasi başarısızlığı somut şekilde ortaya çıktı. 60 BİN ÜYEYE 3 MESAJ GÖNDERİLDİ SALONA 370 KİŞİ GELDİ AK Parti’nin Buca’daki resmi üye sayısı yaklaşık 60 bin. Önceki dönemlerde 1000-1500 kişilik salonlarda büyük coşkuyla gerçekleştirilen danışma meclisleri artık hüsranla sonuçlanıyor. Bu yıl toplantı, Buca Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nin yalnızca 370 kişilik küçük salonunda yapıldı. Cihangir Sağır yönetimi, üyeleri salona çekmek için üç farklı SMS mesajıyla “ÖNEMLE RİCA OLUNUR” çağrısı yaptı. Ancak tüm çabalara rağmen salon zar zor doldu. Teşkilat içinden edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı bazı mahalle teşkilatları bile toplantıya gelmedi. işte o mesaj: "Kiymetli dava ve yol arkadasim; 28 Haziran (Yarin) Cumartesi günü Saat:19.30'da, Isilay Saygin Lisesi Konferans Salonun da "Genisletilmis Ilce Danisma Meclisi" toplantimizi gerceklestirecegiz. Siz degerli üyemizi aramizda görmekten mutluluk duyariz. Katiliminiz ÖNEMLE RICA OLUNUR. AK Parti Buca Ilce Baskani CIHANGIR SAGIR B016" KİBİR, ÖTEKİLEŞTİRME VE LİYAKATSİZ YÖNETİM Cihangir Sağır'ın yönetim anlayışı Buca AK Parti teşkilatını adım adım çökertiyor. Teşkilat mensuplarına kulak tıkayan, yıllarını davaya vermiş isimleri yok sayan, liyakat yerine sadakat esasına göre yönetim kuran Sağır, Buca’daki parti tabanını bölmüş, parçalamış ve küstürmüş görünüyor. Bugün 60 bin kişilik teşkilattan yalnızca 370 kişiyle toplanan bir danışma meclisi varsa, bu artık kişisel bir başarısızlık değil, kurumsal bir yıkımın ilanıdır. TEMİZELLER SORUYOR! “KENDİNE HİZMET Mİ, MİLLETE HİZMET Mİ? Partiye Kayıtlı 60 bin üyenin %1’i dahi toplantıya katılmaması kamuoyunun dikkatlerinden kaçmadı. Başarısızlığın tüm çıplaklığı ile ortaya çıkarken; Kayıtlı üyelerin %1 kısmının toplantıya gelmemesini ve ortaya çıkan bu tabloyu nasıl açıklayacaksın? AK Parti İl Başkanlığı bu tabloyu görmüyor mu? Bu davaya yıllarını vermiş gönül erleri neden artık toplantılara gelmiyor? İzmir gibi bir yerde, Atatürk’e hassasiyetin doruğa ulaştığı bu şehirde Atatürk’ü yok saymanın başta AK Parti Genel Merkezi’nde sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda nelere mal olacağını düşünemiyor musun? Bu detayı düşünemeyecek kadar, parti oylarında bir hezimete neden olabileceğini hiç mi kafan almıyor? Yoksa işine mi gelmiyor. KURUCU ÜYELERDE CİHANGİR SAĞIR RAHATSIZLIĞI Öte yandan partinin kurucu üyelerinin ve siyasi kulislerden TEMİZELLER’e ulaşan bilgilerde Cihangir Sağır’ın bu tutumlarından ve basiretsiz yönetiminden büyük şikayetler var. Partinin ileri gelen isimlerinin ortak görüşü göre Cihangir Sağır ne partisini takıyor ne de partisinin yönetmeliklerini. Kendisini partinin üzerinde gören bir ismin ancak partiye zarar verebileceğini vurgulayan yöneticiler kanayan yaranın bir an önce kapatılmasını bekliyor. Partililer Buca AK Parti teşkilatı, Cihangir Sağır’ın ‘kişisel ihtiraslarına feda edilemez’ görüşünde birleşiyor.