A
Admin
Yönetici
Yönetici
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, AK Parti Efeler İlçe Danışma Toplantısı’nda partisinin eski milletvekili Rıza Posacı’nın eleştirilerine yanıt verdi. Özmen, açıklamasında, “Burada konuşacağız eleştireceğiz, gerekirse kavga edeceğiz. Fakat kapıdan çıkarken kucaklaşacağız ve hepimiz AK Parti ile Cumhur İttifakının başarı için mücadele edeceğiz. AK Partililere sokakta sağda sola partimizi eleştirmek, liderimizi eleştirmek yakışmaz. Ne varsa üzerimize düşen, söylememiz gereken her şeyi burada söyleyeceğiz. Buradan çıktıktan sonra da davamızın başarısı için hep beraber gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. RIZA POSACI NE DEMİŞTİ? AK Parti Aydın önceki dönem Milletvekili Rıza Posacı, bir gazeteye yaptığı açıklamada, “AK Parti bir zamanlar memleketin kurtuluşu olarak görülüyordu, bugün ise kaosun parçası olarak algılanıyor. Memlekette AK Parti heyecanı bitti, sıkıntı burada. Türkiye bugün aynı noktaya geldi yani AK Parti'nin 20 yıl önce geldiği noktaya geri geldi. Gidişat iyi değil. Vatandaşın derdi büyük ama çözüm yok. Bugün Türkiye’de çalmayan sistemin dışında kalıyor. Acayip bir zenginleşme var. Ne oluyoruz ya! Ben milletvekili oldum, başkanlık yaptım; servetim belliydi, bıraktığımda da öyle. Ama birileri servetine servet katıyor. AK Parti önce kendi Aklanmalı. AK Parti kendisi de aklanmazsa, memleketin huzura kavuşması zor. Seçimi de alamaz” ifadelerini kullanmıştı. Rıza Posacı’nın bu açıklamaları, parti tabanında şok etkisi yarattı.