Afyonkarahisar'ın bu mahallelerinde planlı bakım nedeniyle elektrik kesintisi olacak

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 18 Mayıs 2025 Pazar günü Bolvadin ilçesinin birçok mahallesinde saat 09.00 ile 16.00 arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda enerji ilan edilen saatten önce verilebilecek. BOLVADİN’DE BAKIM VE ONARIM NEDENİYLE ELEKTRİK KESİNTİSİ Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yürütülecek şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 18 Mayıs 2025 Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Kesinti, ilçe merkezindeki birçok mahalle ve sokakta etkili olacak. ETKİLENECEK MAHALLE VE SOKAKLAR Kesinti kapsamında Bolvadin ilçe merkezine bağlı Selçuklu, Yıldırım, Kırkgöz, Gölbaşı, Yeni, Çardaklı, Malazgirt ve Kaymaz mahallelerinin bazı bölümleri ile özel trafolu müşteriler elektrik hizmetinden geçici olarak faydalanamayacak. Yıldırım Mahallesi’nde Aydın Sokak ve İpek Yolu-1 Bulvar gibi ana arterlerde, Çardaklı Mahallesi’nde Ağalar, Cihangir, Gonca, Libas, Şair, Şeker, Tomurcuk, Ulu Sokaklar ve Yörükzade Ahmet Efendi Bulvarı gibi birçok noktada kesinti yaşanacak. Gölbaşı Mahallesi ise 1. ve 2. Kümeevler dahil olmak üzere çok sayıda sokak ve caddede elektrik kesintisinden etkilenecek. Kaymaz Mahallesi’nde İpek Yolu-1 Bulvar, Kaymaz Cadde, Muhsin Yazıcıoğlu Cadde gibi önemli güzergâhlarda kesinti uygulanacak. Kırkgöz Mahallesi’nde ise 6. Çiftlikler Küme Evleri başta olmak üzere onlarca sokakta enerji kesintisi planlanıyor. Malazgirt Mahallesi'nde 7. Çiftlikler Küme Evler, Ticaret Bölgesi Bulvar gibi alanlar kesintiden etkilenecek. Selçuklu Mahallesi’nde 8. Çiftlikler Küme Evleri, Uçkan ve Çiftlik Küme Evler, İstasyon Cadde gibi birçok noktada enerji verilemeyecek. ÖZEL TRAFOLU TESİSLER DE ETKİLENECEK Kesintiden sadece konut alanları değil, aynı zamanda sanayi ve tarımsal üretim bölgeleri ile bazı işletmeler de etkilenecek. Bolvadin Ayarlar, Doğruöz, Avşar Gıda, Harun Özkan Un, Seval Kuruyemiş, Soyas Tarım, Korel Elektronik gibi özel trafolu müşteriler de enerji kesintisinden etkilenecek noktalar arasında yer alıyor.

Geri