Afyon kampı ertelendi! Altay’da krizi Sinan Kanlı yönetiyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
TFF 3. Lig 4. Grup ekiplerinden Altay’da mevcut Başkan Yüksel Gürüz’ün olağanüstü genel kurul çağrısı sonrası, yönetimi fiilen devralan Sinan Kanlı çalışmalara başladı. Kongre öncesinde kulübü sahipsiz bırakmamak adına inisiyatif alan Kanlı, hem maddi hem de manevi destek sağlayacağını açıkladı. “TESİSLERİ TOPARLIYORUM, OYUNCU ÖDEMELERİ BAŞLIYOR” Sinan Kanlı yaptığı açıklamada, "Kulübü çok güzel hale getireceğiz. Oyunculara ödemeler yapacağım. Tesisi toparlıyorum, tadilatları başlattım. Kongrede karşı aday çıkacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. KAMP PLANLAMASI DEĞİŞTİ Altay’ın Afyon kampı planlamasında da değişikliğe gidildi. Kanlı, "Oyuncular para almadan kampa gidilmez. Bir hafta sonra Afyon’a gideceğiz, otelle sözleşme yapılmış" dedi. TEKNİK DİREKTÖR RAMAZAN KURŞUNLU İLE DEVAM Sinan Kanlı, teknik direktör Ramazan Kurşunlu ile yollarına devam edeceklerini duyurdu. Kurşunlu için, “Kötü zamanda Altay’ın başına gelmiş en güzel şey kendisi. Agresif, disiplinli, çocukları anlayan, hoşgörülü bir hoca” yorumunu yaptı. FIFA DOSYALARI GÜNDEMDE Altay’ın önünde çözülmesi gereken 3 FIFA dosyasının bulunduğunu belirten Kanlı, “10 gün içinde müdahale edilmesi gerekiyor. İnşallah olumlu sonuçlar alınacak” dedi. ESKİ OYUNCUDAN GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ Öte yandan daha önce kulüpten ayrılan genç oyuncu Emre Tangeldi, sosyal medya hesabından siyah-beyaz kalp ve kum saati emojileriyle paylaşım yaparak Altay’a geri döneceğinin sinyalini verdi.

Geri