Adanalı dizisinde Pınar’ı Tuğçe Özbudak'ı görenler tanıyamadı! Tuğçe Özbudak'ın son hali, ne iş yapıyor?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Adanalı dizisinde ‘Pınar’ karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak, geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri haline geldi. Fiziksel görünümündeki büyük değişimin ardından mesleğini de değiştirerek oyunculuğu bırakan Özbudak, artık gayrimenkul sektöründe çalışıyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Ersoy, Serenay Sarıkaya ve Selin Demiratar gibi isimlerin yer aldığı Adanalı dizisinde ‘Pınar’ karakteriyle hafızalara kazınan Tuğçe Özbudak, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Estetik operasyonlarla burnu, dudakları ve çenesinde değişiklik yaptıran Özbudak, botoks uygulamalarını da ihmal etmedi. “HİÇBİR ŞEY YAPTIRMASAYDIM DA DEĞİŞECEKTİM” Değişimini saklamadığını belirten Özbudak, bu süreçle ilgili, “Hiçbir şey yaptırmasaydım da değişecektim” ifadelerini kullandı. Yüzündeki farklı görünüm nedeniyle sevenleri onu tanımakta zorlanıyor. OYUNCULUĞU BIRAKIP GAYRİMENKULE YÖNELDİ Özbudak, oyunculuğu bırakarak yeni kariyer olarak gayrimenkul alım satım sektörünü seçti. Değişim süreci hem kişisel hem de profesyonel hayatında büyük dönüşüm anlamına geldi., (SÖZCÜ)

Geri