“AÇIK SINIF” AÇILIŞI VE “TÜRKİYE’Yİ ÖĞRENİYORUM” SERGİSİ

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Çocukların açık havada özgürce öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla tasarlanan Açık Sınıf; Düzce Üniversitesi Anaokulu Okul Aile Birliğinin öncülüğünde, Düzce Üniversitesi, Anaokulu Müdürlüğü ve gönüllülerin katkılarıyla hayata geçirildi. Açılış için düzenlenen “Türkiye’yi Öğreniyorum” sergisinde ise minik öğrencilerin ülkemizin farklı bölgelerine, şehirlerine ve kültürel ögelerine dair hazırladıkları yaratıcı çalışmalar sergilendi. Etkinlik, öğrencilerin coğrafi ve kültürel farkındalıklarını artırmayı amaçlayan öğretici ve eğlenceli bir deneyim sundu. Törene; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Ahmet Yakupoğlu, Yasemin Çağır ve Tahsin Yaşar’ın yanı sıra Anaokulu Öğretmenleri, Okul Aile Birliği heyeti ve veliler katıldı. Akademik ve idari personel, öğretmenler, veliler ve öğrenciler de açılışa yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar açık sınıf alanını gezerek öğrencilerin emek verdiği sergi çalışmalarını inceledi ve çeşitli yöresel lezzetleri tatma fırsatı buldu. Düzce Üniversitesi Anaokulu Okul Aile Birliği adına yapılan açıklamada, çocukların çok yönlü gelişimine katkı sunacak projelere destek olmanın gurur verici olduğu belirtilerek, projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür edildi.

Geri