A
Admin
Yönetici
Yönetici
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem sonrası AK Parti yönetiminden geçmiş olsun mesajları yayımlandı. Parti yöneticileri, can kaybı olmamasını temenni ederek devlet kurumlarının hızla sahaya intikal ettiğini vurguladı. GENEL BAŞKANVEKİLİ EFKAN ALA’DAN MESAJ AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı. MUSTAFA ELİTAŞ: “CAN KAYBININ OLMAMASI TEMENNİMİZ” Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle en büyük temennimiz can kaybının olmamasıdır. Depremin hemen ardından ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız ivedi surette deprem olan bölgemize intikal etmiş olup, hasar tespit çalışmalarına başlamıştır. Ülkemizi ve milletimizi her türlü afete karşı daha güçlü kılmak için afet hazırlıklarımızı en gerekli şekilde tesis ediyoruz. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." mesajını paylaştı. HAYATİ YAZICI: “ALLAH ÜLKEMİZİ KORUSUN” Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybının yaşanmaması en büyük temennimiz. Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, felaketten korusun." ifadelerini kullandı. ZAFER SIRAKAYA’DAN “GEÇMİŞ OLSUN” DİLEĞİ Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, "Balıkesir ilimiz Sındırgı ilçemizde 6,1 büyüklüğünde meydana gelen ve civar illerde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afet, bela ve musibetten muhafaza buyursun inşallah." dedi. FARUK ACAR: “ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRÜYOR” Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, "Can kaybı olmaması en büyük temennimizdir. Devletimizin ilgili tüm kurumları şu anda sahada tarama faaliyetlerini gerçekleştirmekte ve çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin." açıklamasında bulundu. AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ: “SAHA TARAMALARI BAŞLADI” Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, "Balıkesir Sındırgı'da meydana gelen ve Yalova'mız başta olmak üzere çevre illerden de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarımız saha taramalarına başlamıştır. Rabb'im ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun." mesajını paylaştı. KÜRŞAD ZORLU: “BETERİNDEN KORUSUN” Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Zorlu, "Merkez üssü Balıkesir olan ve çok sayıda ilimizde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah, ülkemizi beterinden korusun." ifadelerini kullandı. MUSTAFA DEMİR’DEN “GEÇMİŞ OLSUN” MESAJI Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, "Balıkesir'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabb'im, milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin." dedi. DİĞER YÖNETİCİLERDEN DE MESAJLAR GELDİ Genel Başkan Yardımcıları Sevilay Tuncer, Ahmet Baha Öğütken, Halit Yerebakan, Fatma Betül Sayan Kaya, Ömer İleri, Genel Sekreter Eyyüp Kadir İnan, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş ve Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan da sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları yayımladı. Mesajlarda can kaybı olmaması temennisi öne çıktı, devletin tüm imkanlarıyla sahada olduğu vurgulandı.