50 Cent mahkemeyi kazandı: Young Buck 200 bin dolar ödeyecek

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
G-Unit grubunun kurucusu ünlü rapçi 50 Cent, uzun süredir devam eden hukuk mücadelesinin ardından eski grup arkadaşı Young Buck’tan 200 bin doları aşan bir alacağı tahsil etmeye hazırlanıyor. MAHKEME: ALACAK GEÇERLİ Mahkeme belgelerine göre, Young Buck’ın 50 Cent’e ödemesi gereken toplam tutar 200.006,90 dolar (yaklaşık 8 milyon TL) olarak belirlendi. Bu karar, 50 Cent’in yıllar önce Young Buck’a verdiğini iddia ettiği 250 bin dolarlık kişisel borcun kapanmasını sağlayacak. BORÇ MU, AVANS MI? Young Buck ise bu paranın bir borç değil, G-Unit etiketiyle yapılacak müzik projeleri için verilen bir avans olduğunu savundu. Daha önce yaptığı bir açıklamada “50 Cent bana bu parayı verdiğini kanıtlayamadı” diyerek herhangi bir transferin gerçekleşmediğini ileri sürmüştü. MAL VARLIKLARI SATIŞA ÇIKARILDI Mahkeme, 50 Cent’in alacak talebini geçerli buldu. Young Buck’ın teminatlı borcu bulunmadığı için, varlıklarının satışından elde edilen gelirin teminatsız alacaklılara ödenmesine karar verildi. Bu alacaklılar arasında en büyük pay sahibi 50 Cent oldu. 1 MİLYON DOLARLIK GELİR Dosyaya göre, Young Buck’ın müzik kataloğu, araçları, takıları ve stüdyo ekipmanlarının satışından yaklaşık 1.05 milyon dolar elde edildi. Bu miktarın 445 bin doları hukuk ve yönetim masraflarına harcanırken, kalan 600 bin dolar, alacaklılar arasında dağıtılacak. DAĞITIM PLANI BEKLENİYOR Mahkeme, kalan tutarın nasıl dağıtılacağına ilişkin nihai planı önümüzdeki haftalarda onaylayacak. Planın onaylanmasıyla birlikte 50 Cent’e yapılacak ödeme resmiyet kazanacak. SOSYAL MEDYADA GERGİNLİK SÜRÜYOR İkilinin kişisel ilişkisi de uzun süredir sorunlu. 50 Cent, Young Buck’ı sosyal medya paylaşımlarında sık sık hedef alıyor. Bu yılın başlarında Young Buck’ın tutuklanmasının ardından gözaltı fotoğrafını paylaşan 50 Cent, “Kafası ne hale gelmiş öyle, herhalde polis kafasına vurmuş,” diyerek dalga geçti. SÖZCÜ

Geri