A
Admin
Yönetici
Yönetici
Koç: Haftaya burcunuzda gerçekleşecek Merkür ve Chiron kavuşumu enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. Genel olarak ne istediğinize karar vereceğiniz, net olmayan durumları artık sonuca bağlayacağınız zamanlar olacaktır. Yapacağınız konuşmalar, görüşmeler neticesinde alacağınız kararları da topluma duyuracağınız iletişimler söz konusu olabilir. Özellikle bu hafta genelinde çok fazla iletişim halinde olabilir, yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle Nisan sonunda gerçekleşen boğa yeni ayının etkilerini görmeye başlayacaksınız. O süreçte verdiğiniz kararlar artık daha somut hale gelebilir, maddi kaynaklarda ve değer konusunda yeni bir yıl seçebilirsiniz. İlişki seçimi, kazançlarda netlik gibi durumlar oluşabilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Boğa: Haftaya Merkür’ün burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Önümüzdeki 1 ay boyunca oldukça yoğun bir iletişim trafiği yaşayabilirsiniz. Daha çok özgüvenli, karşı tarafla yapacağınız görüşmelerde oldukça ısrarcı bir tavırda olabilirsiniz. Merkür ve Chiron arasındaki kavuşumla Nisan ayında aldığınız kararlarda yapılacak görüşmeler doğrultusunda bir yön belirleyebilirsiniz. İçsel olarak aldığınız bir yara geçtiğimiz aylarda tetiklenmişti, şimdi size iyi gelecek alanlara yönelerek daha huzurlu bir taraf belirliyor olacaksınız. Bir farkındalık, cesaret ile kendinizi yenileme sürecine geçebilirsiniz. Haritalarınızın arka planında kalan alanda bir çok gezegen bilinç altı kayıtlarınızın yüzeye çıkmasını sağladı, şimdi daha gerçekçi, kendinizden emin bir enerjiyle yolunuza devam edebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. İkizler: Haftaya Merkür ve Chiron arasındaki kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Sosyal çevre ve gelecek planlarınız, kariyerden gelen kazançlarınızın olduğu bu alanda gerçekleşen kavuşumla,kendinizde eksik hissettiğiniz ve sizde üzüntü oluşturan bir durumdan farkındalıkla çıkmanız mümkün olacaktır. Yönünüzü belirleyemediğiniz konularda kafa karışıklığı artık sona eriyor diyebilirim. Net bir duruş sergileyebileceğiniz zamanlar olacaktır. Bulunduğunuz çevrenin size faydası olabilir ve tam da istediğiniz şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Chiron aslında bu alanı şifalandırmaya geliyor. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle arka planda kalmış konular, gizli durumlarda bir sonuç gerçekleşebilir. Yapacağınız bir konuşma somut sonuçlar almanıza vesile olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yengeç: Haftaya Merkür ve Chiron arasındaki kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Kariyer, toplum önündeki statünüz gibi konularda önemli bir kararı duyurma, toplumla paylaşma gibi durumlar oluşabilir. Bir konuda tamamen net ve kararlı olduğunuzu insanlara sunabilirsiniz. Nisan başında konuşulan konu şimdi eyleme dönüşebilir. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle Nisan sonunda alınan kararlarda sosyal çevreniz, iletişim yoğunluğu gibi enerjilerde olabilirsiniz. Geleceğe dair planlar yapabilir, önemli bir ilişki adına kararlar alabilirsiniz. Net karar vermeden önce iyi analiz etmeniz önemli olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Aslan: Haftaya Merkür ve Chiron arasındaki kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Uzaklarla bağlantılı konular, hayata bakış açınız, nereye ait olduğunuzla alakalı sıkışmış ve yönsüz hissettiğiniz konulara karşı daha net olacağınız zamanlar diyebilirim. Yaşam stiliniz, kariyeriniz ile alakalı öz değerinizi farkedeceğiniz, maddi kaynaklarda seçimler yapacağınız zamanlar olacaktır. Önünüzü daha net göreceğiniz, aslında hayattan ne beklediğinizi fark edip bu doğrultuda ilerleyeceğiniz zamanlar olacaktır. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle kariyer ve toplum önündeki statünüzün olduğu alanda önemli görüşmeler, iletişim durumları söz konusu olacaktır. Nisan sonunda gerçekleşen boğa yeni ayında bazı düşünceler sizde oluşmuştu, şimdi Merkür’ün geçişiyle aynı konu tetiklenerek sonuca doğru sizi götürüyor olacaktır. Uzaklarla bağlantılı iş ve ilişki konuları net bir sürece geçebilir. Toplum sizi seçeceğiniz iş yada ilişki ile duymaya, tanımaya başlayacaktır. Oldukça fazla iletişimli bir süreç sizler için. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Başak: Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün Chiron ile yapacağı kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Bu süreçte kariyer ve aile hayatınızda oldukça yoğun iletişim trafiği olabilir. Miras, nafaka, vergiler ve yatırım- tasarruflar gibi pasif kaynaklarda bazı sorunlar yaşanmış olabilir, şimdi daha cesaretli, somut adımlarla net bir sürece geçiş yapıyorsunuz. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle Nisan sonundaki kararların artık yön çizilerek, somut bir duruma geçmesi mümkün olacaktır. Uzaklarla bağlantılı işler daha yoğun bir hale gelebilir, üst düzey görüşmeler yapabilirsiniz. Daha çok maddi alana yöneldiğiniz, para konularının gündemde olacağı bir süreç diyebilirim. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Terazi: Haftaya Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Sizler için ilişki ve ortaklık, her türlü tüzel kişiyle ve müşteri bazlı konularda önemli bir hafta olacaktır. Uzun zamandır kafa karışıklığı yaşadığınız konularda artık daha net ve kararlı bir duruş sergileyebileceksiniz. Yeni bir ilişki adına doğru kişiyle karşılaşabilirsiniz. Nisan ayında özellikle ilişkiler konusunda önemli farkındalıklar ve aydınlanma yaşadınız. Size uygun olan ilişki modelini artık daha net olarak hissedebiliyorsunuz. Nisan sonunda yaşanan yeni ayda aldığınız kararların, Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle net ve sonuç odaklı bir yönde ilerliyorsunuz. Yeni bir müşteri portföyü, ilişkiler, ortaklık gibi konularda önemli bir sürece adım atıyorsunuz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Akrep: Haftaya Merkür ve Chiron arasındaki kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Sağlık ve gündelik rutinler, iş koşullarınız, beraber çalıştığınız kişilerle alakalı aldığınız bazı kararlar oldu. Şimdi bu konularda alınan kararlar sizde önemli bir farkındalık kazanmanıza vesile oldu. Nisan sonunda yaşanan bazı önemli konular kadersel konuşmalara sebep olmuş olabilir. Şimdi bu kararların konuşulması ve net bir sürece geçmesi durumları oluşabilir. Sağlıkta yeni bir süreç oluşabilir ve sorunlarınıza nasıl bir çözüm ile ilerleyeceğinize karar verebilirsiniz. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle uzaklardan bir ilişki, ortaklık gibi konularda somut planlar yapabilirsiniz. İlişki ise somut hale gelebilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yay: Haftaya çocuklarınız, ilişkiniz, aşk hayatınız gibi konularda yarım kalmış, sizde yara oluşturmuş bir konununun şifalanması enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Üst düzey, otorite konumundaki kişilerle yapacağınız bir konuşma, görüşme sizi rahatlatabilir ve çözüm adına fayda sağlayabilir. Yeni bir iş teklifi, aşk gibi konularda bir süreç net hale gelebilir. Çocuğunuzla ilişkiniz önemli ölçüde şifalanabilir. Anne-baba olmak istiyorsanız yine önemli gündemler oluşabilir. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle iş, sağlık, hayat rutinlerinizde yeni ve pozitif bir sürece adım atıyorsunuz. Bu dönem çok fazla iletişimde olabilir, bakış açınız pozitif anlamda değişebilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Oğlak: Haftaya ailevi konularda başlangıç yapabilirsiniz sevgili oğlaklar. Aile, yuva konularında yarım kalmış, sizde yara olmuş bir konu açığa çıkabilir. Merkür ve Chiron bu yarayı şifalandırmak için yapacağı kavuşumla daha rahatlamış, önünüzü gören bir enerjide olabileceksiniz. Uzaklardan gelecek destekler, maddi kaynaklar size iyi gelecektir. Aile içinde konuşulan bir konu somut olarak ortaya çıkabilir ve bu konuyla alakalı önemli kişilerden destekler alabilirsiniz. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle çocuğunuz ve onun hayatı, aşk ve ilişkiler konusu önümüzdeki 1 ay boyunca gündeminizde olacaktır. Çok fazla iletişim trafiği yaşanabilir ve karar vermek adına farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Mayıs sonuna kadar sürecek bu enerji ay sonunda net olmanızı sağlayacaktır. Destekleneceğiniz enerjiler söz konusu olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Kova: Haftaya kardeş, kuzen, yakın çevre ve iletişim konularını ilgilendiren alanda bir Merkür Chiron kavuşumu ile başlıyorsunuz sevgili kovalar. Bu alanlarda sizde yara olmuş, nasıl ilerleyeceğinizi bilemediğimiz konularda net bir sürece adım atıyorsunuz. Yaşadığınız farkındalıklar sizi yeni bir yol, yöntem arayışı adına destekliyor olacaktır. Kendi işinizi kurmak adına beklettiğiniz, kararsız kaldığınız ne varsa şimdi ilerleme zamanı.Yakınlarınızla olan ortak konularda da görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk ve ilişiler yeni bir sürece evrilebilir. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle daha pozitif ve yenilikçi bir alana geçebilirsiniz. Taşınma, mülk alım-satımı gibi konularda da oldukça desteklendiğiniz bir süreç. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Balık: Haftaya Merkür ve Chiron arasında yaşanacak kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Maddi bir konu yada öz değer algınızda sizde geçmişten bu yana yara olmuş konuda artık farkındalık ve değişim zamanı diyebilirim. İletişimim yoğun olacağı bir hafta olabilir sizler için. Maddi yada manevi değerlerinizde seçeceğiniz yön sizin çok daha farklı bir yola gitmenize vesile olacaktır. Merkür’ün boğa burcuna geçmesiyle kardeş ve yakın çevre ile iletişimiziniz artabilir. Zihinsel anlamda farklı bir düşünme tarzına geçiş yapabilirsiniz. Alım-satım gibi konularda da fazla iletişim ve kısa seyahatler söz konusu olacaktır. Nisan sonundaki bir konu daha somut ve görünür hale gelecektir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.