A
Admin
Yönetici
Yönetici
Popüler şarkıları “Saz mı Caz mı” ve “Ara Beni” ile dijital platformlarda milyonlara ulaşan Çağla, bu kez arabesk müzikle dinleyicisinin karşısına çıktı. Sanatçı, Doğu Swag ile birlikte 40 yıl önce Gökhan Güney’in seslendirdiği “Seni Düşündüm” şarkısını Eva Records etiketiyle yeniden yorumladı. ŞARKININ SÖZÜ YILMAZ TATLISES, MÜZİĞİ BURHAN BAYAR’A AİT Yılmaz Tatlıses tarafından yazılan, müziği ise Burhan Bayar’a ait olan “Seni Düşündüm” şarkısı, uzun bir aranın ardından yeniden projelendirildi. Yeni düzenleme Berk Arda Büken imzası taşıyor. KLİP BEYOĞLU’NDA ÇEKİLDİ Şarkıya çekilen klip, Beyoğlu’ndaki tarihi Londra Oteli’nde tamamlandı. Yönetmen koltuğuna Batıkan Hitay ve Emre Alev birlikte oturdu. Klipte parçanın nostaljik havasına uygun sahneler tercih edildi. “HEYECANLIYIM” AÇIKLAMASI İlk arabesk çalışmasını seslendirdiği için heyecanlı olduğunu belirten Çağla, “Bu çok sevdiğim şarkıyı okumaktan mutluyum. Diğer şarkılarım gibi milyon kez dinlenip beğenileceğine eminim” ifadelerini kullandı. SNOB MAGAZİN