19-25 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Koç: Haftaya Güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. İletişim alanınıza geçen güneş sizlerin yoğun bir aya adım attığınızı gösteriyor. Kendi işiniz yada ticari konularda çok fazla görüşmeler, konuşmalar yaşanabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen gibi akrabalarla da oldukça fazla bir araya gelebilir, önemli haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ve aşk hayatınızda iletişim şeklinizin pozitif yönde ilerlediğini farkedebilirsiniz. Her türlü konuda çözüm odaklı olacağınız bir süreç. Kısa seyahatler, eğitim-öğretim konuları, araba alım-satım gibi gündemler de önümüzdeki bir aylık süreçte pozitif yönde ilerleyecektir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, çocuklarınızla alakalı güzel haberler alabilirsiniz. Venüs para evinizi de yönettiği için maddi kaynaklarda ve müşterilerde artış, yeni bir gelir gibi durumlar da oluşabilir. Burada ateş enerjisi yüksek olduğu için hızlı hareket etmeden temkinli ilerlemeniz faydanıza olacaktır. 25 Mayıs Merkür Uranüs kavuşumu ile zaten maddi ve manevi fırsatların konuşulacağı gündemler oluşacaktır. Satürn’ün aynı gün koç burcuna geçmesiyle gelecek planlarınızla alakalı mücadeleci yapınızı ortaya koymanız gerekiyor. Baskılara karşı direnerek yüzleşmeniz faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Boğa: Haftaya para evinize güneşin geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Önümüzdeki bir ay boyunca odak noktanız finansal konular ve öz değerinizle alakalı olacaktır. Ticari konular ev alım- satım mevzuları oluşabilir. Bu süreçte öz değerinizi artıracak gelişmeler yaşanabilir ve karşı tarafla sizi yücelten konuşmalar yapabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Sizlerin ev, aile alanınızda bir hareketlilik oluşabilir. Arka alanda planladığınız konular için güzel çözümler gelebilir karşınıza. Hemen arkasından 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında bir kavuşum gerçekleşecek. Burada maddi ve ailevi konularda çok önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çıkacak fırsat daha önce deneyimlemediğiniz bir alandan gelebilir. Konfor alanınızdan çıkıp gerekli görüşmeleri yaparak olumlu ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Maddi konular ve paylaşımlar ile alakalı önemli konuşmalar yapılabilir. Uranüs sizin burcunuzdan çıkarken aslında son bir fırsat sunuyor olacak. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Arka planda yada uzaklarla alakalı konulara daha çok emek verebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeniz gereken daha bireysel olacağınız zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. İkizler: Haftaya güneşin burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Güneş sizin alanınızda daha çok parlamanızı ve görünür olmanızı sağlayacaktır. Yakın çevreniz, sosyal alanlarınızda kendinizi daha çok gösterebileceksiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında bir üçgen açı gerçekleşecek. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir ilişki başlangıcı yapabilirsiniz. Yakınlarınızın size destek vereceği, geleceğe dair planlarda pozitif çözümler gelecektir. Taşınma gibi bir niyetiniz varsa bu konuda da gelişmeler yaşanabilir. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Uzun zamandır değişmeyen konularda gelecek bir fırsatla değişim adına önemli bir görüşme yaparak farklı bir alana geçebilirsiniz. Yeni bir iş , ilişki, yer değişimi olabilir. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Doğru yerde misiniz? Yanınızdaki kişiler size uygun mu bunları farkedecekseniz. Sosyal çevre konusunda biraz baskılanmış hissedebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yengeç: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Önümüzdeki bir aylık süreçte arka planda kalan,yada gizli konular gündeminizde olacaktır. Kendi öz değerinizi, kardeşler ve yakın çevreyle olan iletişiminizi sorguladığınız bir süreç olacaktır. Daha çok inzivaya çekileceğiniz bir ay olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında pozitif bir açı gerçekleşecek. Para alanınızı etkileyecek bu açıyla alacağınız haberler maddi anlamda sizleri oldukça rahatlatacaktır. Toplum tarafından duyulmasını istediğiniz yada kabul ettiremediğiniz konularda artık istediğiniz yönde haberler alabilirsiniz. Bu açıyla harcamaların da önemli ölçüde artacağını söyleyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla alacağınız bir haberle çok daha güzel bir sürece adım atabilirsiniz. Önemli imzalar, sözleşmeler yapılabilir. Aynı gün Satürn koç burcuna geçecek. İş ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı önemli ve baskı altında hissettirecek bir sürece adım atıyorsunuz. İş hayatında çok otoriter bir patronla çalışabilir ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklar ağır gelebilir ve yönetmekte zorlanabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Aslan: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Sizlerin sosyal çevre alanınız oldukça yoğun ve iletişimli olacaktır. Gelecek planlarınız ve kariyerden gelen kazançlarınızla alakalı da istediğiniz yönde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak olumlu açı ile ilişkiler ve maddi anlamda sizi mutlu edecek konuşmaların yapılacağı bir süreç olabilir. Kadın figürlerinden özellikle çok güzel destekler alacağınız zamanlar olabilir. Uzaklarla alakalı bir konu çözümlenebilir bu süreçte. Eğitim, hukuk, eski ilişkiler, hayata bakış açınız, uzaklara yolculuklar gibi konularda da içinizi rahatlatacak haberler alabilirsiniz. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla değişmesi gereken ne varsa yeni başlangıçlar adına önünüze çok önemli bir fırsat çıkabilir. Kariyer yada ilişki konusunda konfor alanınızdan çıkarak yeni bir yola adım atıyor olacaksınız. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Yurtdışı, uzaklar, kendi işiniz, hayat felsefeniz gibi konularda daha bireysel olmanız gereken, kendi yolunuza kendiniz nasıl gideceksiniz bunları deneyimleneceksiniz. Baskıda hissedebilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sizin burcunuza olumlu açı yapacağı için her türlü destekleniyor olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Başak: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Önümüzdeki bir ay boyunca hem mesleki açıdan hem de toplum önündeki duruşunuzla alakalı çok daha fazla görünür olacağınız bir süreç sizler için. Statünüz değişebilir, farklı bir alana geçebilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında yaşanacak üçgen açı ile maddi ve manevi konularda önemli bir destek alabilirsiniz. Alacağınız haber geleceğe dair planlarda sizi motive edecektir. Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla da gelecek haberin ani ve sürpriz bir şekilde olacağını gösteriyor. Ekonomik anlamda alınacak kararlar, uzaklarla bağlantılı konular artık çok daha net ve somut hale gelecektir. Bir iş anlaşması için imzalar atılabilir, sözleşmeler yapılabilir. Burada daha önce denemediğiniz bir alanı deniyor olacaksınız. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Burada yatırım ve tasarruflar, psikolojik anlamda biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Bireysel olmak, kendi başınıza ilerlemek adına testlerden geçebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Terazi: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Önümüzdeki bir ay boyunca uzaklarla bağlantılı konular, eğitim, seyahat ve hayat felsefenizle alakalı pozitif ilişkiler kuracağınız zamanlar diyebilirim. Sosyal medya alanında iş yapıyorsanız daha çok görünür olabilirsiniz. Hukuk alanında da beklediğiniz haberler varsa pozitif gelişmeler yaşanabilir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak üçgen açıyla önemli bir birliktelik adına adımlar atılabilir, bir ortaklık başlayabilir yada eşinizin hayatında pozitif bir gelişme yaşanabilir. Bu alanlarda oldukça güzel gelişmelerin yaşanacağını söyleyebilirim. Sosyal çevre alanında yeni bir aşka yelken açabilir, yeni kişilerle yola devam edebilirsiniz. Yeni bir müşteri kitlesi ile maddi kazançlarınızın da artabileceğini söyleyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında kavuşum gerçekleşecek. Uzaklardan gelecek bir haber, gizli yada arka planda kalmış bir konu hakkında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Parasal konuların beklemede kaldığı süreçler tamamlanıyor diyebilirim. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. İlişki ve ortaklık konularında biraz zorlayıcı, baskıda hissettiren enerjilerde olabilirsiniz. İlişkileriniz sağlam değilse burada yeni yollar deneyebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Akrep: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Pasif gelirler, yatırım ve tasarruflar, miras, sigorta, vergi gibi konularda oldukça yoğun bir iletişim trafiğinde olabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak üçgen açıyla arka planda kalan, gizli saklı bir konu pozitif anlamda sonuçlanabilir. İş, kariyer konusunda ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı oldukça güzel gelişmelere açık bir zaman dilimi sizler için. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşum açısıyla ortaklık yada ilişki alanında sürpriz haberler gelebilir ve önemli konuşmalar yapılabilir. Beklediğiniz haberler sizin istediğiniz şekilde pozitif olarak ulaşacaktır. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle, iş ve sağlık, gündelik rutinler ve ilişkinizin arka planı, iş yaptığınız kişilerle alakalı alanda eksik olan, tamamlanmamış ne varsa sizi baskıda hissettirebilir. Gündelik düzeniniz değişime uğrayabilir, daha bireysel ilerlemeniz gerekebilir. Baş ağrısı, migren gibi konularda dikkatli olmanızı öneririm. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yay: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişki ve ortaklık konularınız gündeminizde yer alacaktır. Çok daha sosyal olacağınız, iletişim sorunlarını çözeceğiniz zamanlar olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında üçgen açı gerçekleşecek. Aşk hayatınız, çocuklarınız gibi alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoğun bir enerji ile karşı tarafa ilgi duyabilirsiniz ve bu kişi tam da istediğiniz kriterlerde size uygun nitelikte olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken ateş enerjisiyle hızlı ilerlemeden temkinli olmanız diyebilirim. Uzaklardan yada sosyal medyadan gelecek haberlere de açık bir görünüm var sizler için. Kendinizi tanıtma, daha görünür olmak, sosyal medya alanında parlamak da bu ayın gündemleri arasında olacaktır. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşum enerjisiyle iş ve sorumluluklar, sağlık ve gündelik rutinlerinizin olduğu alanda ani beklenmeyen sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve alacağınız haberler pozitif yönde olabilir. Özellikle kadınlardan alacağınız destekler olacaktır. Merkür kariyer alanınızı da yönettiği için bu haber mesleki alandan da gelebilir. Bir iş anlaşması, kontratlar alanında yeni görüşmeler de mümkün görünüyor. Sağlık konusunda yeni bir sürece geçebilir, rahatlayabilirsiniz. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle aşk hayatınız, spekülatif yatırımlarınız, hayattan keyif aldığınız yönler ve çocuklarınızla alakalı alanda kendinizi baskıda hissedebilirsiniz. Keyif almak, doğru ilişkiler yaşamak istiyorsanız sorumluluk almanız gerekebilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Oğlak: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. Önümüzdeki bir aylık süreçte gündeminiz gündelik rutinleriniz, sağlık ve çalışma koşullarınız olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Ailevi ve ev ile alakalı finansal konular gündem olacaktır. Yeni bir eşya alımı, evinizi güzelleştirmek adına yapılacak harcamalar oluşabilir. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında kavuşum açısı gerçekleşecek. Bu açıyla aşk ve ilişkiler, çocuğunuzun hayatıyla alakalı önemli bir haber, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aileyle alakalı konuların masaya yatırılacağı ve geçtiğimiz haftalarda konuşulan bir konunun netleşmesi durumları oluşabilir. Yeni bir sürece geçişin ilk adımları atılacak diyebilirim. Satürn’ün aynı gün koç burcuna geçmesiyle Ailevi konularda baskıda hissedeceğiniz, sizde sorumluluk almanızı gerektirecek durumları getirebilir. Ailevi konularda ciddi anlamda yeni bir sürece adım atıyorsunuz diyebilirim. Olan bu yeni süreçle alakalı akışta olmanız ve hızlı karar almamanız faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Kova: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Bu süreçte odak noktanız çocuklarınız, aşk hayatınız, hobileriniz olacaktır. Bu alanlarda daha aktif olacağınız, iletişim şeklinizin güçleneceği zamanlar diyebilirim. Aile bağlanızın güçleneceği, yakın çevreden destekler alacağınız, yeni anlaşmalar, sözleşmelerin olacağı bir süreç. Yeni bir iş teklifi yada ilişki başlangıcı oluşabilir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arsasında bir üçgen açı oluşacak. İlişkilerde karşılıklı anlaşmaların yapılacağı, ortaklık yada iş ilişkisinin tatlıya bağlanacağı bir süreç diyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs kavuşumu yaşanacak. Ev, aile konusunda ani bir haberle değişimler söz konusu olabilir. Aileden gelecek parasal bir konu da bu süreçte çözümlenebilir. İç dünyanızın ve güven duygunuzun değişeceği, yeni başlangıçların olacağı bir dönem. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki 2 buçuk yıllık süreçte iletişim şekliniz, kardeşleriniz, zihinsel yapınızda baskıda hissedebilirsiniz. Kendinize güveninizin tam olması gereken daha bireysel ilerleyeceğiniz zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Balık: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Önümüzdeki bir aylık süreçte ailevi konular, ev, yuva alanınız gündeminiz olacaktır. Aileden uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Maddi ve işinizle alakalı konularda pozitif bir sürece adım atıyorsunuz. Kardeşler, yakın çevre, araba alım-satım, kısa seyahatler gibi konularda alacağınız haberler sizi motive edecektir. Miras, nafaka, krediler gibi alanlarda da sürpriz gelişmelere açık bir görünüm olacaktır. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasındaki kavuşum enerjisiyle geçtiğimiz haftalarda yapılan bir konuşmanın sonucu net olarak masaya yatırılacaktır. Net olarak sonuçlanacak bir konu var ve imzalar, anlaşmalar söz konusu görünüyor. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle maddi konular, öz değer algınız gibi alanlarda baskıda hissedebileceğiniz bir 2 buçuk yıla adım atıyorsunuz. Sorumluluk alarak çaba gösterdiğiniz sürece ödüllerini mutlaka alacağınız bir süreç olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Geri