12 Bingölspor Yönetiminden Özturan’a Tam Destek

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen 12 Bingölspor’da yeni sezon hazırlıkları yapılırken, bu kapsamda İstanbul’da toplantı yapıldı. Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, yönetim kurulu üyelerinden tam destek aldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Özturan, şunları söyledi; “Bugün, şampiyon takımımızın yönetim kurulu olarak İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz toplantıda, yeni sezon için tüm yönetim kurulu üyelerimizin desteğini almış bulunmaktayım. İki sezondur bu yolda onların maddi ve manevi desteği bana büyük güç verdi. Bugünkü toplantıda, eksiksiz şekilde desteklerini sürdüreceklerini ifade etmeleri benim için son derece kıymetliydi. Bu destekle birlikte önümüzdeki hafta, şehrimizin değerli büyükleri, siyasi temsilcileri ve kanaat önderleriyle çok önemli görüşmeler gerçekleştireceğim. Bu görüşmelerde, Bingölspor’un geleceğine dair ortak bir yol haritası çizmek, kulübümüzü daha sağlam temellere kavuşturmak ve profesyonel lig hedefimize güçlü adımlarla yürümek için destek talebinde bulunacağım. Şunu açıkça ifade etmek isterim: Yeni sezonda görevime devam edip etmeme yönündeki kararımı, bu önemli görüşmelerin ardından vereceğim. Bu süreç, yalnızca bir yönetim meselesi değil; tüm Bingöl’ün, şehrimizin tüm dinamiklerinin elini taşın altına koyması gereken bir dönemdir. Bingölspor, hepimizin ortak değeri ve gururudur. Başarı, ancak birlik ve beraberlikle mümkündür. Bu bilinçle, hep birlikte hareket edersek çok daha büyük hedeflere ulaşacağımıza inancım tamdır.” (Haber Merkezi)

Geri