A
Admin
Yönetici
Yönetici
Koç: Haftaya akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkileri ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. Dolunay sizlerin ortak paralar, pasif gelirler ve derin bağlar kurduğunuz alanda gerçekleşiyor olacak. Miras, ortak mal, krediler gibi konularda daha net ve çözüm odaklı olabileceksiniz. Kaygılı hissettiğiniz bir konuda daha rahat olacağınız zamanlar diyebilirim. Merkür ile Pluto ve Mars arasındaki açıyla maddi kaynaklarla alakalı daha önce yapılmış bir konuşma, önemli bir karar sonuca ulaşabilir. Aşk ve ilişki konusunda da vereceğiniz bazı kararlar geleceğe yönelik size ışık tutacaktır. Hafta genelinde Güneş ve Uranüs arasına gerçekleşecek kavuşum enerjisiyle beklenmeyen bir kazanç, maddi bir haber oluşabilir. Baba, patron, otorite figürleri ile önemli görüşmeler yapılabilir. Alınacak kararlar sizler için uzun vadede kar getirecek nitelikte olacaktır. Bu hafta yapılacak görüşmelere gelen haberlere ekstra dikkat etmenizi öneririm. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Boğa: Haftaya burcunuzda gerçekleşecek Güneş, Uranüs kavuşumu etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Alacağınız haberler geleceğe dair yaptığınız planlarda size yol gösterici olacaktır. Sizler için büyük değişimlerin olması bu haftayı biraz gergin geçirebileceğinizi gösteriyor. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sizlerin karşıt evinizde yani, ilişki ve ortaklık, tüzel kişi ile olan iletişimi gösteren alanınızda olacak. Bir ilişki yada ortaklığı tamamen bitirme kararı alabilirsiniz bu süreçte. Geçtiğimiz kasım 2023 tarihinde başlayan konu ve olaylar daha çok mercek altına alınacaktır. Merkür ve Pluto arasındaki açıyla aslında kriz gibi gelen olayların zaten bitmesi, yada düzeltilmesi gereken olaylar olduğunu farkedebilirsiniz. İlişkiler ve gelecek planlarınızla alakalı korkularınızla gerçek anlamda yüzleşebilir, bunlardan sıyrılmak adına yeni bir düzen inşa edebilirsiniz. Konfor alanınızdan çıktığınız, yeni bir sürece adım atacağınız zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. İkizler: Haftaya yönetici gezegeniniz Merkür’ün Pluto ile yapacağı sert açıyla başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Hafta genelinde alacağınız bir diğer etki ise akrep burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Sağlık ve gündelik rutinler, ilişkinizin arka planı gibi konularda bir değişim yada sonlanma enerjisinde olacaksınız. Kaybetme korkunuz, karşı tarafa güvenmeme gibi sorunlar son buluyor diyebilirim. Geleceğe dair planlarınızda güvendiğiniz bir konfor alanınız vardı ancak bu konfor alanı artık değişiyor. Krizle, tartışmayla gelen durum ve olaylar artık daha net hale geliyor. Alınan kararları gerçekleştirmek adına önemli görüşmeler yapabilir, adım atabilirsiniz. Kafanızda kurduğunuz planlar, değişime direnmiyorsanız pozitif olarak gelecektir. Değişime direnme durumunda krizle gelecek değişimler kapıda olacaktır. 18 Nisan tarihinde Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla sizden yaşça büyük kişilerden maddi yada manevi önemli destekler alabilirsiniz. Bu desteği göz ardı etmemeniz faydanıza olacaktır çünkü gelecek adına önemli bir başlangıcın ilk adımı olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yengeç: Haftaya akrep burcunca gerçekleşecek dolunay enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Bu dolunayla geçmiş ilişkilerin yeniden yüzeye çıkması mümkün olabilir. Özellikle 2023 Kasım ayında başlayan her türlü ilişki bir sonlanma yada değişim enerjisinde olacaktır. Çocuklarınızla alakalı korkular, bırakamadığınız durumlarla yüzleşeceğiniz etkiler altında olabilirsiniz. Sosyal çevreden alacağınız önemli destekler ilerde yapacağınız işlerde size fayda sağlayacaktır. Geçmişte verilen kararlarla alakalı sistem size artık adımını somut olarak at diyecek ancak burada içsel olarak bazı korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Yapılması gereken konfor alanından çıkarak gerekli adımları atmak olacaktır. Korkmadan ilerlediğinizde Güneş ile Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla zaten sizden yaşça büyük yada otorite konumundaki kişilerden çok önemli destekler alabileceksiniz. Sistem size her türlü desteği veriyor olacak yeterki değişim ve dönüşüm enerjisine karşı koymayın. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Aslan: Haftaya yönetici gezegeniniz Güneş ile Uranüs arasında yaşanacak kavuşum enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Hafta genelinde yapılacak görüşmeler bu kavuşumun etkisiyle sizden yaşça büyük bir kişiden destek alacağınızı gösteriyor. Karşı taraftan ilişki veya iş teklifi gelebilir. Bu teklif sizi korkutabilir ancak korkularınızın üzerine giderek devam etmek ilerisi adına size fayda sağlayacaktır. Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile aile ve yuva alanınız mercek altına alınacaktır. Aileden kalan korku ve travmalar açığa çıkabilir ve akrep enerjisiyle bunları bırakmanız gerekebilir. Bırakılamayan durumlarda korkularınızı açığa çıkartacak olaylar gündeme gelebilir. Taşımma, düzen değişikliği, teslim olmak bu dolunayın ana teması olacaktır. İlişki yada kariyer hayatınızda ilerlediğiniz düzenin aslında size göre olmadığını farkedebilir ve yeni bir konfor alanı için adımlar atabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Başak: Haftaya akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkileri ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Kasım 2023 tarihinden bu yana yakın çevre, akrabalar yada eğitim hayatınızla alakalı korkularınızla yüzleşmiş olabilirsiniz, şimdi bu korkuların alanınızdan çıkıp yeni bir sistem ve çevre ile ilerleme zamanı olacaktır. Uzaklarla alakalı bir konu tekrar gündem olabilir ve adım atmak isteyebilirsiniz. Parasal kaynaklarda önemli gelişmeler olabilir ve geleceğe dair planlarınızda bu kaynak size önemli destekler sunabilir. Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla yeni konfor alanına geçişiniz daha kolay olacaktır. Sizden yaşça büyük yada otorite kişisinden alacağınız haberler ilerlemenize yardımcı olacaktır. Burda püf nokta paniklemeden korkularla yüzleşerek geleni kabul etmek olacaktır. Fırsat krizle gelebilir ancak ileride çok büyük faydalar sağlayacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Terazi: Haftaya Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Para evinizde gerçekleşecek bu dolunayla Kasım 2023 tarihinden bu yana maddi anlamda sizi kısıtlayan durumlardan özgürleşeceğinizi gösteriyor. Önemli bir borç kapanıyor olabilir, yada beklenen bir para elinize geçebilir. Öz değer algınızın değişeceği, derin ilişkilere bakış açınızın farklı bir şekilde ilerleyeceği zamanlar olacaktır. Merkür ve Pluto arasında yaşanacak kare açıyla ilişkilerde önemli dönüşümler yaşayabilirsiniz. Kariyer konusunda bir sonlanma yeni bir başlangıç gerçekleşebilir. Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla beklenmeyen bir fayda yardımın size ulaşabileceğini gösteriyor. Önemli olan sonlanmalar konusunda yeni başlangıç için korkmadan ilerlemeniz olacaktır. Karşı tarafa inanmanız gereken bir süreç sizler için. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Akrep: Haftaya burcunuzda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Sizler için oldukça önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Özellikle Kasım 2023 tarihinden bu yana sizi yoran yada korkularınızı açığa çıkartan konularla artık yüzleşme zamanları olacaktır. İlişki ve ortaklık konusunda artık daha farklı bir duruş sergileyeceğiniz zamanlar olacaktır. Mayıs başında geçmiş bir konuyu yeniden başlatmak adına adım attınız ancak korkularınız yeniden yüzeye çıkacak ve size seçim yapmanız adına seçenekler sunacaktır. Maddi konularda ve ileriye yönelik planlarda sizden yaşça büyük yada otorite konumundaki kişilerden önemli destekler alabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Yay: Haftaya akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Bu dolunay ile sizlerin daha çok içsel alanınız ve psikolojik süreciniz mercek altına alınacak görünüyor. Hayata bakış açınız, ilişki ve ortaklı konularınızda korkularınız ve güvenememeniz konularında artık bir sonlanma yaşıyorsunuz. İçsel olarak da yeni bir sayfa açmanız söz konusu olacaktır. İş ve sağlık konusunda değişim isteğiniz de artık daha görünür olacaktır. Daha somut adımlarla içsel olarak verdiğiniz kararlarda daha cesur ve bırakma enerjisinde olacaksınız. Uranüs size değişimden korkma diyor. Dış baskılar ve korkularınız adım atmanıza engel olsa da sistem size iş hayatında yeni bir sayfa açmak adına baskı yapıyor olacaktır. Bu baskılar sizin konfor alanınızdan uzun zamandır çıkamadığınız için artık çık deme şekli olacaktır. Güneş ve Uranüs arşında yaşanacak kavuşum size denemediğimiz bir alanda gelecek fırsatı gösteriyor. Korkmadan ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Gelecek fırsatı reddetmesen kabul etmeniz ilerde size fayda sağlayacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Oğlak: Haftaya Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. Sosyal çevre, gelecek planları ve kariyerden gelen kazançlarınızla alakalı bu alanda gerçekleşecek dolunayla önemli bir konu sonuçlanacaktır. Korktuğunuz ve net olmayan bir konu sonuca ulaşacaktır. Aşk hayatınız, çocuklarınız, yatırımlarınız konusunda bazı başlangıçlar adına konuşmalar yapıldı, şimdi konfor alanınız değişiyor ve yeni bir alana geçiyorsunuz. Aileden gelecek desteklerle konuların daha hızlı çözümlendiğini görebilirsiniz. Yapılacak iletişimler krizle gelse de sonuç olarak size fayda sağlayacaktır. Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla size olumsuz ve korkutucu gibi gelen bazı haberlerin aslında ilerleyen zamanlarda fayda sağlayacağını görebileceksiniz. Destek alamayacağınızı düşündüğünüz bir konuda beklenmeyen destekler alabilir ve Kasım 2023 tarihinde başlatılan konunun sonuçlandığını görebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Kova: Haftaya akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkileriyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Plutonun da sizin burcunuzda olması aslında korkularınızla yüzleşeceğiniz önemli zamanlar olduğunu gösteriyor. Özellikle ev, aile, yuva alanınızda önemli bir sürece adım atıyorsunuz. Alanınızı değiştirebilir, yeni bir düzen için adım atabilirsiniz. Burada önemli olan değişimden korkmadan konfor alanınızdan çıkabilmeniz olacaktır. Daha huzurlu olmak adına aslında yapılan bütün planlar. Kariyer ve toplum önündeki duruşunuzu gösteren alanda Kasım 2023 tarihinde başlayan konuların artık bir sonuca ulaştığını gösteriyor diyebilirim. Yeni bir çevre, iş yada eş seçimi ile farklı bir hayat sizleri bekliyor. Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşum size önemli desteklerin de geleceğini gösteriyor. Ortak yada ilişki kurduğunuz kişiden önemli bir fırsat, teklif gelebilir. Bu teklifi direnmeden kabul etmeniz faydanıza olacaktır. Aşk ve ilişkiler alanınızda yeni bir başlangıç, tanışma hikayesi de oluşabilir. Sizler için yepyeni bir sayfa açılıyor, yapmanız gereken korkmadan teslim olmak olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Balık: Haftaya akrep burcunda gerçekleşecek dolunay etkisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Bu dolunayla oldukça olumlu etkiler alacaksınız. Uzaklarla bağlantılı konular, miras gibi alanlarda alacağınız pozitif haberler sizlere iyi gelecektir. Uzaklarla alakalı bırakmaktan korktuğunuz konularda bırakma enerjisinde olmak, korkularla yüzleşmek önünüzü daha rahat görmenize fayda sağlayacaktır. Nisan sonundaki başlatılan bir konu yeniden gündeme gelebilir ve artık somut adımlar için destek alabilirsiniz. Güneş ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla alacağınız sürpriz bir haber yolunuzu değiştirip, farklı bir alana geçmeniz için size destek verecektir. Alacağınız kararlar ilerisi için de size fayda sağlayacaktır. Size iyi gelecek yeni bir iş alanı mutlaka gelecektir, sadece korkmadan, farkındalıkla ilerlemeniz yeterli olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.